Mindannyian ismerünk olyan embert, aki gyerekkorunkban/ fiatalként bénácska volt valamiben, de mostanra annyit fejlődött, hogy ő az egyik legjobb? 
Én sok ilyen példát tudnék mondani, ezekből  is lehet erőt merítenünk, amikor kudarc ér minket. A tehetség egy nagyon jó kiindulópont, de gyakorlás és szorgalom nélkül egyszerűen elveszik. 


A szorgalom és kitartás leginkább azon múlik, hogy mennyire hiszel a célban, és mennyire tudod elhinni Önmagadról, hogy képes vagy elérni ezt a célt!


Azok az emberek, akik kitartóak, ők igazán hisznek valamiben. 
A célon tartják tekintetük és nem az úton lévő akadályokon!


#önfejlesztés #önmegvalósítás #önbizalom #hit #elkötelezettség #szorgalom #cél 
#kinezagi

https://kinezagi.hu/

Sok sikert értem el az elmúlt években, mind a munka és a magánéletemben is. Olyan embereket, érzéseket, és munkalehetőséget kaptam, amit nem gondoltam volna, hogy én elérhetek, de igen. Tettem azért, hogy ezek a pozitív események beáramoljanak az életembe. A jelenlegi párkapcsolatom olyan, amit pár éve el sem képzeltem, hogy nekem ez megtörténhet. Együtt élek valakivel, akinek minden tökéletes

😊

. Azért döntöttem Ági mellett, mert úgy gondolom, hogy ő egy szabad ember korlátok nélkül, ami szerintem a legfontosabb kulcs, hogy megtudjak nyílni felé.

Nyugtalanul élünk. Sok embernél felfedezem a kényszeres menekülést az egyedülléttől. Na most mitől is menekül az az ember, aki nem szeret, és nem tud egyedül lenni? 
A válasz egyszerű: Önmagától.


A helyzet az, hogy sokan nyíltan vállalják, kimondják, és szó szerint felháborodva közlik, hogy “hát de én utálok egyedül lenni”! Mert azt gondolják, hogy ez természetes…De sajnos amég gyakorlatilag valaki utálja a saját társaságát, pont ezt sugározza magából, hogy ő bizony utálható.

Ne csodálkozzunk, ha a párkapcsolatunkban is minduntalan egy hamis és állandóan menekülő féllel talaljuk szemben magunkat. 


Igen, a csapból is az folyik, hogy szeresdd meg Önmagad! Honnan is táplálkozik az Önszeretet, és hogyan lehet megtanulni? 
A legfontosabb pont a szüleink. Ők tanítottak meg arra, hogyan szeresd és fogadd el Önmagad. Ha ők nem jól szerettek és nem fogadtak el úgy ahogy vagy, akkor szükséged lesz oldásokra nagy valószínűséggel.
Lehet mantrázni, illetve vannak különböző gyakorlatok az Önszeretet fejlesztésére, de alapvetően nagyon mélyről, a múltból indul ez a folyamat, amin dolgozni kell!


Ami a gyakorlatot illeti: rengeteg embernek nincsen hobbija, nincsen szabadidős tevékenysége, nem szeret egyedül lenni. Gyakorlatilag azt sem tudják, mit szeretnek csinálni! És ez bizony tragikus! Ez azt jelenti, hogy mindig egy külső személytől várják, hogy jobban érezzék magukat, vagy egy külső programtòl. Sajnos ez csak ideig, óráig működik. Illetve működhet egy életen át is, de milyen élet az…?! 


Ha te is úgy érzed, hogy szeretnèd fejleszteni az Önszeretetedet, és szeretnéd végre jól érezni magad, akkor keress bátran!
Szojka Ági